"Συμβιβασμός με Μπεργκ"

Τα τελευταία γεγονότα έφεραν την ΠΑΕ Παναθηναϊκό σε θέση ν' απολογηθεί και γι' αυτό εξέδωσε ανακοίνωση επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις κινήσεις της.

"Συμβιβασμός με Μπεργκ"
berg ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρίχνει ολοένα και περισσότερο τις απαιτήσεις της για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Από τη ρήτρα έπεσε στις λογικές απαιτήσεις και πλέον κάνει λόγο για συμβιβαστική λύση με τον Σουηδό "αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες" του. Προφανώς η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου άλλαξε τα δεδομένα στις διαπραγματεύσεις.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως " ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους.

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο. Παρ όλα αυτά η Π.Α.Ε. είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK