Και ανακοίνωση μία μέρα μετά ο Παναθηναϊκός για Βασάρα

Οι "πράσινοι" παίρνουν ξεκάθαρη θέση σχετικά με την επιλογή Βασάρα στη θέση του επιδιαιτητή.

Επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε αμέσως, ωστόσο μια μέρα μετά ο Παναθηναϊκός σχολίασε τις εξελίξεις, χαρακτηρίζοντας το νέο επιδιαιτητή "συστημικό".

"Μετά την τοποθέτηση του Κύρου Βασάρα στη νευραλγική θέση του επιδιαιτητή, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός οφείλει να υπενθυμίσει ότι o συγκεκριμένος παράγοντας λειτούργησε υπέρ του συγκεκριμένου και γνωστού σε όλους συστήματος που κατέστρεψε τη διαιτησία και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαφορά είναι ότι στο σύντομο διάστημα της προσωρινής παρουσίας του στη θέση του επιδιαιτητή δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις. Πλέον αφήνει την παρασκηνιακή του παρουσία και έρχεται στο προσκήνιο. Όλες του οι αποφάσεις θα κρίνονται καθημερινά.

Και εκεί θα φανεί εάν είναι σε θέση να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο που ανέλαβε ή θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια…", λένε με νόημα στο πράσινο "στρατόπεδο".

Ο Παναθηναϊκός πάντως είχε εκφραστεί μέσω κύκλων και την Δευτέρα λέγοντας ουσιαστικά τα ίδια περί συστηματικότητας.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!