Τα 7+1 νέα "πράσινα" συμβόλαια!

Όλα τα νέα μέλη της επαγγελματικής ομάδας του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν το μεσημέρι της Τρίτης με το «τριφύλλι» και η επιβράβευση στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο.

Τα 7+1 νέα "πράσινα" συμβόλαια!
Παναθηναϊκός-λογότυπο

Μία σπουδαία επένδυση στα νιάτα του και στο… μέλλον του έκανε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Τρίτης (13/6), καθώς προσέφερε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε επτά δικά του παιδιά απ’ την Ακαδημία του συλλόγου, ενώ επέκτεινε το συμβόλαιο ενός ακόμη «μικρού» επαγγελματία, του Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου για ακόμη ένα χρόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Λυμπερόπουλος και ο διευθυντής της «πράσινης» Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας περίμεναν με χαρά τους εκκολαπτόμενους άσους του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, καλωσορίζοντάς τους στην επαγγελματική ομάδα. Απ’ το γκρουπ των παικτών που υπέγραψαν με το «τριφύλλι», οι τρεις είναι γεννημένοι το 1998 (Κουντουριώτης, Βαλμάς, Θεοχάρης), οι τρεις το 1999 (Αποστολάκης, Δημητρούλας, Ζερβόπουλος) και ο ένας το 2000 (Εμμανουηλίδης). Αναλυτικά, οι 7 που υπέγραψαν είναι οι:

-Βαγγέλης Θεοχάρης: Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1998, αμυντικός/κεντρικός χαφ.

-Κωνσταντίνος Βαλμάς: Γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1998, δεξιός μπακ.

-Χρήστος Κουντουριώτης: Γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1998, εξτρέμ.

-Κωνσταντίνος Αποστολάκης (γιος του παλιού μεγάλου άσου της ομάδας, Στράτου Αποστολάκη): Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1999, κεντρικός μέσος.

-Θανάσης Δημητρούλας: Γεννημένος στις 2 Μαρτίου 1999, στράικερ.

-Χρήστος Ζερβόπουλος: Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999, κεντρικός αμυντικός.

-Δημήτρης Εμμανουηλίδης (για πολλούς το επόμενο μεγάλο αστέρι της «πράσινης» Ακαδημίας): Γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 2000, ακραίος/περιφερειακός επιθετικός.

Εκτός απ’ τους επτά μικρότερους, οι «πράσινοι» έδωσαν νέο επαγγελματικό συμβόλαιο και στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς λόγω επέμβασης στο χιαστό, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη και ευκαιρία για να δείξει την αξία του, απ’ τη στιγμή που επιστρέφει δυνατός στη… δράση.

Η ανακοίνωση των νέων συμβολαίων επισημοποιήθηκε απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ, λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (13/6): «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Συλλόγου και μιας επέκτασης συνεργασίας.

Οι επτά ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό τους είναι οι Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης, Βαγγέλης Θεοχάρης, Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ επέκταση συνεργασίας κατά ένα χρόνο υπέγραψε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το Σύλλογο».

ΦΥΣΣΑΣ: "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ"

Για τη νέα σελίδα που ανοίγουν στην καριέρα τους τα νεαρά παιδιά του «τριφυλλιού» μίλησε και ο Τάκης Φύσσας, τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως «…ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα δικά του παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας. Είναι μια τρομερή επιβράβευση γι' αυτούς τους επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα είναι μια σπάνια συγκυρία αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές καλύπτουν χρονικά τρία διαφορετικά έτη γέννησης. Πλέον είναι στο χέρι τους να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων. Όσο για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το σοβαρό τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός του δείχνει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό του. Επιβραβεύουμε όλη τη στάση του με την επέκταση συνεργασίας».

Τα 7+1 νέα "πράσινα" συμβόλαια!
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τάκης Φύσσας μαζί με το… μέλλον του Παναθηναϊκού και τα νέα «μέλη» της επαγγελματικής ομάδας. Από αριστερά προς τα δεξιά: Χρήστος Ζερβόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος, Βαγγέλης Θεοχάρης και Χρήστος Κουντουριώτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK