Τα... λένε Παναθηναϊκός - Μπόκα για τα χρωστούμενα

Σε καλό κλίμα αναμένεται να συναντηθούν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και της Μπόκα με θέμα συζήτησης τι άλλο; Τα οφειλόμενα της δόσης του Αυγούστου για τον Αντρέ Τσάβες.

Την Παρασκευή (10/11) αναμένεται να συναντηθούν άνθρωποι του Παναθηναϊκού με εκπροσώπους της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για τις 300.000 ευρώ που οφείλουν οι "πράσινοι" στους Αργεντίνους στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αντρέ Τσάβες. Το συγκεκριμένο ποσό έγκειται στη δόση του Αυγούστου που δεν αποπληρώθηκε από την ελληνική ομάδα.

Υπάρχει διάθεση για να γίνει το ραντεβού σε καλό κλίμα, καθώς η Μπόκα δεν είναι διατεθειμένη να πάει το ζήτημα στη FIFA και να δοθεί προθεσμία στον Παναθηναϊκό για την αποπληρωμή των 300.000 ευρώ το μήνα Γενάρη. 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.