Τα "μπράβο" του Μπερίτσο προς τον Στραματσόνι

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Πέμπτης (29/9) στο Βίγο, ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε πως ο τεχνικός της Θέλτα, Τότο Μπερίτσο τον συνεχάρη για την εικόνα του Παναθηναϊκού μιλώντας για αμοιβαίο σεβασμό. Το Contra.gr έμαθε το διάλογο των δύο τεχνικών και σας τον παραθέτει.

Τα "μπράβο" του Μπερίτσο προς τον Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι συναντήθηκε δις φορές με τον τεχνικό της Θέλτα, Τότο Μπερίτσο μετά το ματς των δύο ομάδων στο Βίγο το βράδυ της Πέμπτης.

Την πρώτη πήγε ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού, προς το χώρο των αποδυτηρίων των Γαλιθιάνων στο «Μπαλαΐδος» για να τους συγχαρεί για τη νίκη, με τον Αργεντινό συνάδερφό του να του τονίζει: «Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας. Είσαστε μια απ’ τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια απ’ το Βίγο. Μας βάλατε πολύ δύσκολα στον αγώνα κι αν σκοράρατε πρώτοι, δύσκολα θα γύριζε το ματς» ήταν τα λόγια του Μπερίτσο, με τον Ιταλό τεχνικό να τον ευχαριστεί και να τον συγχαίρει επίσης για τη νίκη της ομάδας του.

Ο 47χρονος προπονητής της Θέλτα, συμπλήρωσε ακόμη προς τον Στραματσόνι πως δεν περίμενε την ταυτόχρονη παρουσία των Μπεργκ-Ιμπάρμπο στην επίθεση και πως αυτό «έσπασε» την ισορροπία της αμυντικής οργάνωσης της ομάδας του.

Οι δύο άνδρες τα ξαναείπαν μετά τη συνέντευξη Τύπου, με τον προπονητή της Θέλτα να εύχεται προς τον «Στράμα» και τους συνεργάτες του καλό ταξίδι για την Αθήνα και καλή συνέχεια στα ματς με τη Σταντάρ Λιέγης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πόσο κόμπλεξ πια με τον Στραματσόνι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK