Τελάντερ: "Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η νίκη"

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως οι "πράσινοι" πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στην Ξάνθη και εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα.

Τελάντερ: "Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η νίκη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περίμενες ότι το ματς θα κριθεί στο ένα γκολ;

"Πριν από το παιχνίδι ξέραμε και περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο. Όλη η ομάδα πάλεψε και έδειξε υπομονή. Η άμυνα τα πήγε πολύ καλά και δεν δώσαμε πολλές επιθέσεις στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε ένα πολύτιμο γκολ που μας έδωσε τη νίκη".

Πως σου φαίνεται μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, είναι σκληρό, δύσκολο σε σχέση;

"Στην Δανία είναι πιο σκληρό αλλά σε σχέση με αυτό το παιχνίδι είναι παρόμοιο. Είναι δύσκολο για μένα να πω γιατί έχω παίξει μόλις τρία ματς. Εδώ με κάποιες ομάδες είναι πιο τεχνικό το πρωτάθλημα".

Μπορεί να δώσει ώθηση αυτή η νίκη για τη συνέχεια;

"Ναι σίγουρα την χρειαζόμασταν. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τώρα έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε κρατήσει το μηδέν και αυτό είναι σημαντικό τόσο για την άμυνα όσο και για την ομάδα. Όλοι παλέψαμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια".

Πως αισθάνθηκες για το γκολ που πέτυχες;

"Σίγουρα αισθάνθηκα χαρούμενος. Για μένα ως αμυντικός το κυριότερο είναι να βοηθήσω να μην σκοράρει ο αντίπαλος από τη στιγμή που πέτυχα γκολ είναι σημαντικό για μένα και σημαντικό για την ομάδα".

Ψάχνεις να βρεις το γκολ, το κυνηγάς;

"Ναι. Έχουμε τις στημένες φάσεις και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε μπροστά να βάλουμε γκολ. Οπότε έχω την αυτοπεποίθηση ότι θα σκοράρω, ήμουν και τυχερός οπότε πέτυχα και το γκολ που μας έδωσε τη νίκη".

Πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια, καλή βαθμολογική συγκομιδή για την ομάδα;

"Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα δούμε όμως παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Τώρα έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος αλλά μετά θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες".

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε πολύ πίεση θεωρείς ότι αυτή η νίκη μπορεί να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα;

"Δεν ξέρω αν είναι ένα νέο ξεκίνημα, θα συνεχίσω να λέω ότι πιστεύουμε στην ομάδα, δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίζουμε όλοι πιστεύουμε στην ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε συνεχόμενες νίκες και στα επόμενα ματς".

Πως αισθάνεσαι όταν παίζεις δίπλα στον Ταυλαρίδη, έχετε καλή χημεία;

"Ο Ταυλαρίδης είναι ένας έμπειρος αμυντικός και έχουμε καλή επικοινωνία όταν παίζουμε μαζί. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο και δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους και αυτό φαίνεται. Αισθάνομαι πολύ καλά δίπλα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK