Τελείωσαν οριστικά Λεντέσμα και Ιβανόφ

Εκτός αποστολής από τον Ουζουνίδη για το ματς με τη Λάρισα ο Αργεντινός και ο Βούλγαρος, που πλέον δεν υπολογίζονται και τον Γενάρη θα αναζητηθεί τρόπος για να σπάσουν τα συμβόλαιά τους. "Κλεφτές" ματιές στην αγορά και για στόπερ από τους "πράσινου".

Τελείωσαν οριστικά Λεντέσμα και Ιβανόφ
ivanof ledesma

Στην αποστολή που ανακοίνωσε για το ματς της Κυριακής (18/12) με τη Λάρισα στο AEL FC Arena, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός τους Κριστιάν Λεντέσμα και Ιβάν Ιβανόφ (μολονότι δεν είχαν προβλήματα τραυματισμών), δείχνοντας πλέον ξεκάθαρα πως δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια.

Η εμφάνιση και των δύο άλλωστε, τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Απόλλωνα ήταν… απελπιστική κι επί της ουσίας αποτέλεσε την τελευταία τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού τον Γενάρη θα αναζητηθεί τρόπος για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους. Κι αν για τον Λεντέσμα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο πως δεν θα παραμείνει στους «πράσινους», για τον Ιβανόφ υπήρχε μια σκέψη να παραμείνει ως μπακ-απ (δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο να σπάσουν ταυτόχρονα τόσες συμβάσεις).

Στη Ριζούπολη ωστόσο, ο Βούλγαρος αμυντικός έχασε και την τελευταία ευκαιρία που του έδωσε ο Ουζουνίδης και πλέον «τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό, με τον Ουζουνίδη να ρίχνει «κλεφτές» ματιές πλέον στην αγορά και για στόπερ, έχοντας παράλληλα διάθεση να εντάξει στο ροτέισον της ομάδας (πίσω απ’ τους Μολέδο, Κουτρουμπή και τον υγιή Τελάντερ) και τον Στέφανο Ευαγγέλου. Ο «μικρός» άλλωστε, συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο 48χρονος τεχνικός για τον αγώνα με τη Λάρισα, μετά την προπόνηση του Σαββάτου (17/12) και δεν θα αργήσει να πάρει και την πρώτη ευκαιρία του.

Στην τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με την ΑΕΛ, οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο.Οι Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Σάμπα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα ενώ ο τιμωρημένος για το συγκεκριμένο ματς Ρέις (αποβλήθηκε στη Ριζούπολη) έμεινε κλινήρης με γαστρεντερίτιδα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Στιλ, Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Μολέδο, Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK