Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο

Μόλις επτά μήνες (Μάιος - Δεκέμβριος) κράτησε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφού ο Βραζιλιάνος δεν δέχθηκε το νέο ρόλο που του πρότεινε ο Γιάννης Αλαφούζος και αποχώρησε κοινή συναίνεση.

Εδώ και μέρες είχε διαφανεί το μέλλον του, πρώην πλέον, Βραζιλιάνου διευθυντή ποδοσφαίρου των πράσινων, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έκρινε πως το έργο του από τη συγκεκριμένη θέση δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Έτσι, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αντρέα Στραματσόνι ήρθε και αυτό με το "αόρατο τείχος". Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (14/12) και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ακόμα οριστική απόφαση για το ποιος να αναλάβει το ρόλο του δεν έχει παρθεί ακόμα. Σίγουρα Λυμπερόπουλος και Φύσσας έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι πράσινοι, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.