Τέλος ο Διαμαντόπουλος από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο άτυπος τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, μετά από... δική του επιθυμία.

Οι αποχωρήσεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού συνεχίζονται. Μετά τους Αγησίλαο Τουμαζάτο, Αθηνά Μπαλωμένου ήρθε και η σειρά του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, πως θέλει να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με το "τριφύλλι".

Ουσιαστικά ο άτυχος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα διαπίστωσε πως δεν έχει... ρόλο μετά τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές, οπότε προτίμησε να τους αδειάσει τη γωνιά.

Πάντως θέμα Ουζουνίδη δεν τίθεται καν αυτή τη στιγμή παρά την αποχώρηση του άμεσου συνεργάτη του, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το σχολιάσει στις επόμενες δηλώσεις του.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...