Τέλος ο "εφιάλτης" με Ταυλαρίδη για Παναθηναϊκό!

Μετά από αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης, ο Παναθηναϊκός βρήκε τη χρυσή τομή με τον Στάθη Ταυλαρίδη για την εξόφλησή του και έτσι εξαφανίστηκε ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τους "πράσινους".

Η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη είχε χαρακτηριστεί δικαιολογημένα ως αρκετά "δύσκολη" για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν είχε καταφέρει να ικανοποιήσει τον παίκτη όμως την ύστατη στιγμή πρυτάνευσε η λογική και αποφεύχθηκε το "ατύχημα".

Κάτι που σημαίνει πως ο κίνδυνος να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός έφυγε οριστικά. "Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το μεσημέρι της Δευτερας.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.