Τέλος ο Λέτο

Οπως αναμενόταν ο Σεμπάστιαν Λέτο υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου και αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά από 3,5 χρόνια και ένα νταμπλ. Άδειασε θέση ξένου και ανακοινώνεται ο Καζιγιάμα. Φάμπρι σε Χριστοδουλόπουλο: "Σε έχουμε ανάγκη".

Τέλος ο Λέτο

Στο ραντεβού του Αργεντινού με την πλευρά της διοίκησης τη Δευτέρα βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Σεμπάστιαν Λέτο έριξε τους τίτλους τέλους της καριέρας του στον Παναθηναϊκό όπου πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο. Ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που θα πάρει τα οφειλόμενα, αλλά και όσα είχε να λαμβάνει.

Πλέον, άδειασε θέση ξένου και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Γιοχέι Καζιγιάμα. Από τη στιγμή που η λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο κατατεθεί στην ΕΠΟ θα μπορεί ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός να καταθέσει και το συμβόλαιο του Καζιγιάμα, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Λέτο:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.

Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.

Hasta siempre, amigo!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK