Μένει ο Στραματσόνι!

Ολοκληρώθηκε το τετ-α-τετ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι. Τι ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκό από τον Ιταλό ο οποίος παραμένει στη θέση του!

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα  στο "στρατηγείο" του πρώτου στον ΣΚΑΙ συζτήθηκαν όλες οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα.

Ο Αλαφούζος μίλησε σε σκληρή γλώσσα καθώς τόνισε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ζήτησε πειθαρχία στην ομάδα,  βελτίωση στη φυσική κατάσταση και άμεσα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως θα έχει στη συνέχεια ραντεβού και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δεν αποκλείεται δε να ζητήσει από τον Βραζιλιάνο να κάνει και μία μικρή προεργασία για το θέμα του προπονητή για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός χωρίς λύση σε περίπτωση που τελικά προκύψει διαζύγιο με τον Ιταλό.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!