Τρελό σενάριο για Μπελχαντά!

Δημοσιεύματα από το Μαρόκο και την Τουρκία αναφέρουν ότι οι "πράσινοι" ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Ντιναμό Κιέβου!

Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner)
Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν μεσοεπιθετικό, που θα μπορεί να παίξει τόσο πίσω απ’ τον Μπεργκ, όσο και στα άκρα της επίθεσης συμπληρώνοντας τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τα τουρκικά ΜΜΕ, έφεραν το πρωί της Δευτέρας (19/6) ένα… τρελό σενάριο για τον Γαλλομαροκινό Γιουνές Μπελχαντά.

Ο 27χρονος άσος, που έφτιαξε το όνομά του τη σεζόν 2011-12, ως βασική «κολώνα» της Μονπελιέ στην πορεία της προς τον τίτλο της Ligue1, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο της Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι ωστόσο, δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν τη μεταγραφή του, καθώς δεν έχουν βρει (ακόμα) άκρη με την αποδέσμευση του Γουέσλι Σντέιντερ κι όπως ανέφερε τουρκικό δημοσίευμα, στο «κυνήγι» του Μπελχαντά έχουν μπει τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Ζενίτ που εξετάζουν τον δανεισμό του απ’ την Ντιναμό Κιέβου.

Η ουκρανική ομάδα άλλωστε, έχει τα δικαιώματα του 27χρονου μεσοεπιθετικού απ’ το 2013 (τον αγόρασε αντί 10,5 εκατ. ευρώ), ωστόσο δεν κατάφερε να βρει σταθερή θέση στο ρόστερ της, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός τόσο στη Σάλκε (Ιανουάριος-Ιούνιος 2016), όσο και στη Νις (2016-17). Στην ομάδα της Νίκαιας αναγέννησε την καριέρα του, καθώς έγραψε 3 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Η Νις δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που είχε μπει στη συμφωνία της με τους Ουκρανούς το περασμένο καλοκαίρι και η Ντιναμό Κιέβου αναζητεί άλλη ομάδα για να τον παραχωρήσει με δανεισμό. Ασφαλώς και πρόκειται για μία «σούπερ» περίπτωση και παίκτη που κάνει τη… διαφορά, ωστόσο απ’ την άλλη θα πρέπει να κρατάμε και… μικρό καλάθι, διότι τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ υψηλά. Και «δύσκολα» για τον ήδη «συμπιεσμένο» προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού.

Οι Τούρκοι πάντως, αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι μεταξύ των ομάδων που «ψάχνονται» για τον Μπελχαντά και μένει να δούμε εντός της ημέρας, αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τους…

Δείτε τον εν δράσει:

AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK