Τηλεφωνικό το "αντίο" στον Σαμαρά

Στο δρόμο για τη Λάρισα ο Γιάννης Σάμαρας ενημερώθηκε ότι αποχωρεί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Τάκη Φύσσα.

Ο Γιάννης Σαμαράς έκλεισε τον κύκλο του στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Η αλλαγή στην ηγεσία των τμημάτων υποδομής είχε αποφασιστεί εδώ και αρκετές ημέρες, ως αποτέλεσμα του πρόσφατου "διαζυγίου" με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ωστόσο ο παλαίμαχος φορ και επί 6,5 χρόνια επικεφαλής του συγκεκριμένου πρότζεκτ του "τριφυλλιού" ενημερώθηκε μόλις το πρωί της Τετάρτης. Αυτό μάλιστα έγινε τηλεφωνικά, καθώς ο Σαμαράς ήταν στο δρόμο για τη Λάρισα, εκεί που ομάδα Νέων έχει παιχνίδι για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Επισήμως η συνεργασία των δύο πλευρών θα τερματιστεί την Παρασκευή στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ, μετά την επιστροφή από τη θεσσαλική πόλη και την ολοκλήρωση της τελευταίας υποχρέωσής του.

Ως γνωστόν ο Τάκης Φύσσας, με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία, θα είναι ο αντικαταστάτης του 55χρονου κόουτς, κάνοντας τριανδρία στο "πράσινο" στρατόπεδο μαζί με τους Ουζουνίδη (προπονητής) και Λυμπερόπουλο (τεχνικός διευθυντής)

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...