Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Γκαμπριέλ!

Πλήρης συμφωνία του ΠΑΟ με την Ουντινέζε και πλέον απομένει ένα τελικό έγγραφο για να πάρει το "πράσινο φως" ο Βραζιλιάνος και να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Υπογράφει για 3 χρόνια και πιάνει δουλειά με το «τριφύλλι». Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Γκαμπριέλ!

Ο Ματίας Γιόχανσον ήρθε στην Ελλάδα κι ως το βράδυ της Πέμπτης (3/8) θα αποτελέσει το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού (μετά τους Άλτμαν, Κολοβέτσιο, Καμπέσας, Λουτσιάνο), παραδίδοντας στη συνέχεια τη… σκυτάλη στον Γκαμπριέλ Σίλβα.

Οι «πράσινοι» είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τετάρτης (2/8) σειρά επαφών με την Ουντινέζε για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν οδηγηθεί σε πλήρη συμφωνία για τη μετακόμιση του 26χρονου άσου στο "τριφύλλι" και την "ελευθέρωσή" του απ’ τους "φριουλάνι".

Μανατζερικές πηγές του Contra.gr από την Ιταλία αναφέρουν πως ο ιταλικός σύλλογος έχει αποδεχθεί πλέον την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία περιλαμβάνει τελικά ένα πολύ χαμηλό αντάλλαγμα, συν ένα σημαντικό ποσοστό που θα διατηρήσει η Ουντινέζε σε μελλοντική μεταπώληση του Γκαμπριέλ (25%).

Αυτό που απομένει επί της ουσίας είναι να αποσταλεί ένα τελικό έγγραφο από τους Ιταλούς, για να δοθεί ακολούθως το "ΟΚ" στον Βραζιλιάνο να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Έγγραφο που αναμένεται να σταλεί εντός της Πέμπτης, με τον Γκαμπριέλ να προγραμματίζει (εκτός απροόπτου) το ταξίδι για την Αθήνα, για την Παρασκευή (4/8). Ο 26χρονος άσος έχει συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με το "τριφύλλι" για τριετές συμβόλαιο (έως το 2020) με απολαβές που θα φτάνουν τις 220.000 ευρώ το χρόνο κι εφόσον περάσει από τα ιατρικά/εργομετρικά τεστ και υπογράψει, θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας…

Photo Credits: AP Photo/ Massimo Pinca

News 24/7

24MEDIA NETWORK