"Θρίλερ" ως τις… καθυστερήσεις στο Λυμπερόπουλος Vs Αντωνίου

Οι συνεχείς αλλαγές στις «ισορροπίες» για το νέο τεχνικό διευθυντή, τα ραντεβού του Αλαφούζου και με τους δύο και η ανακοίνωση του… νικητή μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

"Θρίλερ" ως τις… καθυστερήσεις στο Λυμπερόπουλος Vs Αντωνίου

Κούρσα… 100 μέτρων από το παρελθόν, τότε που όλα κρίνονταν στη μια «ανάσα» (πολύ πριν εμφανιστεί ο Γιουσέιν Μπολτ που τα μετέτρεψε όλα σε… περιπάτους) θυμίζει η «μάχη» για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Κώστα Αντωνίου.

Με τις έως τώρα προβλέψεις να «φλερτάρουν» διαρκώς με τον… κουβά, αφού τα δεδομένα και οι «ισορροπίες» αλλάζουν συνεχώς. Το πρωί της Δευτέρας (19/12), μετά τη (νέα) κουβέντα που είχαν υψηλόβαθμα στελέχη με τον «Λύμπε», φάνηκε να υπάρχει απόκλιση σε 1-2 ζητήματα, με αποτέλεσμα η υποψηφιότητά του να «πέσει» ποσοστιαίως. «Ανεβάζοντας» έτσι τις πιθανότητες του Αντωνίου, ο οποίος έδειχνε «ψημένος» στην προοπτική της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό μετά από 6 χρόνια. Το βράδυ της Δευτέρας (19/12) ακολούθησε νέα επικοινωνία του Μεσσήνιου άλλοτε άσου του «τριφυλλιού» (οι πληροφορίες λένε με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο), όπου σημειώθηκε πρόοδος και οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά. Με αποτέλεσμα οι υποψηφιότητες να επιστρέψουν στα… ίσα.

Τα πάντα θα κριθούν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, με το που ολοκληρωθούν οι δύο απευθείας (πλέον) συναντήσεις του Αλαφούζου με τους «Λύμπε» και Αντωνίου, στο «στρατηγείο» του στον ΣΚΑΪ. Εκεί, αφού αναλύσει τα δεδομένα ΚΑΙ με τους δύο, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις απ’ την πλευρά του προέδρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι αλήθεια πως βλέπει την όλη κατάσταση πολύ οριακή και θέλει να «ζυγίσει» και το παραμικρό πριν δώσει το τελικό «χρίσμα».

Πάντως, το γεγονός ότι αρκετά στελέχη της ομάδας που είχαν εικόνα απ’ την προηγούμενη θητεία του Αντωνίου στον Παναθηναϊκό, ΔΕΝ εκφράστηκαν με ιδιαίτερη «θέρμη» για τον τεχνικό διευθυντή της πολυμετοχικότητας, είναι αλήθεια πως έχει βάλει σε επιπλέον «σκέψεις» τον Αλαφούζο. Και γι’ αυτό η υποψηφιότητα του Αντωνίου «φρέναρε» κατά πολύ απ’ το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που άρχισε να (ξανα)κερδίζει πόντους ο «Λύμπε». Επειδή ωστόσο, όλα είναι πολύ «ρευστά», καλό θα ήταν να περιμένουμε πρώτα την έκβαση (και) των δύο ραντεβού, που επί της ουσίας θα καταδείξουν και το… που θα «κάτσει» η μπίλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK