Τι ακριβώς ισχύει με Μπεργκ ενόψει ντέρμπι!

Ο Μάρκους Μπεγκ χρησιμοποιήθηκε κακώς (αφού είχε διαμαρτυρηθεί για ενοχλήσεις στην προθέρμανση) από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Σταντάρ και η επιλογή αυτή του στοίχισε.

Πώς έχουν τα δεδομένα για τον Μάρκους Μπεργκ μετά την αποχώρησή του από το ματς με τη Σταντάρ λόγω ενοχλήσεων;

Ο παίκτης θα κάνει μαγνητική το απόγευμα της Παρασκευής. Η κλινική εξέταση που του έγινε όμως, έδειξε ότι έχει πάθει τράβηγμα πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, τραυματισμός που είναι αντίστοιχος με αυτούς των Λεντέσμα και Ζέκα. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουηδίας θα μείνει για 15 μέρες εκτός δράσης.

Λογικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ. Επειδή έχει κληθεί όμως στην Εθνική Σουηδίας θα πάει να εξεταστεί και από το γιατρό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, και στη συνέχεια θα επιστρέψει για να ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα που έκαναν το τελευταίο διάστημα οι Ζέκα και Λεντέσμα

Το μόνο ενθαρρυντικό ενόψει Καραϊσκάκη είναι ότι οι Ζέκα και Λεντέσμα προπονήθηκαν για 4η συνεχόμενη μέρα και υπολογίζονται κανονικά από τον Αντρέα Στραματσόνι για το Φάληρο, ενώ για τους "πράσινους" έκανε όλο το πρόγραμμα (χωρίς την παραμικρή ενόχληση) ο Χουλτ και λογικά θα είναι διαθέσιμος επίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

What about νοοτροπία κύριοι;
Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Μπεργκ

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...