Τι είπαν Λουτσιάνο και Καμπέσας

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του Παναθηναϊκού για την παρουσίαση της νέας φανέλας την παράσταση έκλεψαν, όπως ήταν φυσικό, οι νεοφερμένοι Καμπέσας και Λουτσιάνο Νέβες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώτος τόνισε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον σύλλογο και την οικογένειά μου για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου. Κι εύχομαι αυτή τη χρονιά να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ με την ομάδα.

Η ιδέα είναι να δουλέψουμε σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε σημαντικά πράγματα. Εχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια για τους ομίλους του Europa League και θέλουμε να προκριθούμε.

Οι νέες φανέλες είναι θεαματικές. Το είπα και στους συμπαίκτες μου και στους ανθρώπους της ομάδας κι ελπίζω να καταφέρουμε με αυτές, πολλά σημαντικά πράγματα".

Ο Νέβες από την πλευρά του είπε: «Οι φανέλες είναι πολύ όμορφες. Πραγματικά όμορφες. Σε ότι αφορά το “18” είναι η ημερομηνία γέννησής μου και πάντα έπαιζα με αυτό. Δεν έχω κάνει προετοιμασία με την Κορίνθιανς. Εχω κάνει κάποιες προπονήσεις μόνοςμου, αλλά είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί».

News 24/7

24MEDIA NETWORK