Τι είπε ο μάνατζερ του Μπεργκ στον Λυμπερόπουλο και το video που άναψε φωτιά

To "χοντρό" παιχνίδι με τον Μάρκους Μπεργκ μόλις άρχισε αφού το video με τον Σουηδό σε...εξωτική χώρα έδωσε την αφορμή. Τι είπε ο μάνατζερ του πρώτου σκόρερ των πράσινων στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
berg eboku EUROKINISSI SPORTS

Πολλή κουβέντα, όχι άδικα, σήκωσε ένα video από λογοριασμό Αραβα δημοσιογράφου στο twitter που φέρεται να απεικονίζει τον Μάρκους Μπεργκ, τη σύζυγό του Ζοσεφίν και έναν εκ των μανατζέρ του στο εξωτερικό, σε εξωτική μάλιστα χώρα.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε με το μάντζερ του Σουηδού στράικερ και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς γίνεται. Εκείνος του απάντηση ότι προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα επίσημο για τον Μπεργκ ούτε καν ως γραφείο.

Συμπλήρωσε όμως ότι "υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από την Αλ Αϊν και από μία ακόμη ομάδα του εξωτερικού" χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Είναι προφανές ότι ο Μπεργκ βρίσκεται στα Εμιράτα. Το γεγονός επίσης ότι έχει ταξιδέψει και η σύζυγός του Ζοζεφίν κάνει τα πράγματα πολύ σοβαρά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα καταλήξει η υπόθεση. Από τον Παναθηναϊκό πάντως θα φροντίσουν να κάνουν ένα νέο κύκλο εξονυχιστικών επαφών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς γίνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK