Τι έχει κάνει ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά την νέα ήττα της ομάδας από τον ΟΦΗ και το Contra.gr θυμίζει τι έχει κάνει ο Ιταλός στον ένα χρόνο που βρίσκεται στο τιμόνι των "πράσινων". Το τραγικό ποσοστό νικών και τα στατιστικά του στα ντέρμπι.

Τι έχει κάνει ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού με 2-1 από τον ΟΦΗ για το Κύπελλο έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Αντρέα Στραματσόνι και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ιταλός μετά από περίπου ένα χρόνο στο τιμόνι των "πράσινων" δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν με τα ποσοστά του να είναι πολύ άσχημα για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟΣΤΟ ΝΙΚΩΝ

Συνολικά σε 52 παιχνίδια που έχει κοουτσάρει το Τριφύλλι μετράει 22 νίκες, 14 ισοπαλίες και 16 ήττες. Ένα ποσοστό νικών δηλαδή που ξεπερνάει για λίγο το 40% (42.31% ακρίβεια). Ούτε καν το το 50%!

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια εντωμεταξύ ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις ήττες και ισοπαλία με γκολ 2-11 με τον Στραματσόνι να έχει αλλάξει τέσσερα διαφορετικά συστήματα στην ομάδα του.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Μόλις ένα ντέρμπι έχει καταφέρει να "πάρει" ο Στραματσόνι στην Ελλάδα. Αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της περσινής σεζόν. Στα υπόλοιπα 8 (7 αν βγάλουμε το ματς που ο Ολυμπιακός πήρε στα "χαρτιά") ο Ιταλός έχει 3 ισοπαλίες και όλα τα υπόλοιπα τα έχασε!

Αναλυτικά το ρεκόρ του

Με Ολυμπιακό: 0-0-3 με γκολ 9-1 (συμπεριλαμβάνεται και το 3-0 της Λεωφόρου πέρυσι που ο Ολυμπιακός το πήρε στα "χαρτιά")

Με ΑΕΚ: 1-0-2 με γκολ 4-4

Με ΠΑΟΚ: 0-3-0 με γκολ 4-4

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
stramatsoni 460 EUROKINISSI SPORTS

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ VS ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ

Η μεγαλύτερη νίκη του Αντρέα Στραματσόνι ήταν κόντρα στον Πανθρακικό πέρυσι τον Απρίλιο με τους "πράσινους" να επικρατούν με το εντυπωσιακό 6-1. Έχει επίσης ρίξει "τεσσάρες" σε Γιάννινα και Ηρακλή.

Από την άλλη η μεγαλύτερή του ήττα ήταν το 3-0 από τον Ολυμπιακό στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η δύσκολη "day after" και το "έγκλημα"
Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK