Τι χαρίζει ο Παναθηναϊκός στον Αστέρα για τον Κουρμπέλη: Η "πράσινη" προσφορά

Σε πολύ προχωρημένο επίπεδο βρίσκονται πλέον οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τι χαρίζει ο Παναθηναϊκός στον Αστέρα για τον Κουρμπέλη: Η "πράσινη" προσφορά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν στους Αρκάδες 400.000 ευρώ αλλά και ένα πολύ γενναίο ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάσει το 30% έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν μία από τις βασικές επιθυμίες του Μαρίνου Ουζουνίδη σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Κλειδί στο να αποδεχθεί, κατ' αρχήν προφορικά την πράσινη προσφορά ο Αστέρας αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός φέρεται να διατεθειμένος να χαρίσει στους Αρκάδες τα ποσοστά μεταπώλησης του Τριανταφυλλόπουλου (30%) και του Καλτσά (15%) γεγονός που σημαίνει ότι αν ο Αστέρας πουλήσει τους παίκτες αυτούς θα καρπωθεί όλο το ποσό ο ίδιος.

Την Παρασκευή θα γίνει η καθοριστική επαφή των δύο πλευρών, για να φιξαριστούν οι τελικές λεπτομέρειες του ντιλ και κυρίως το πως θα δοθούν τα χρήματα (σε πόσες δόσεις κλπ), δηλαδή μία βασική παράμετρος της συμφωνίας.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του επιθετικού όπως είπαμε και από το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ισάκ έχει ανέβει πολύ στη λίστα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι πάντως θα παλέψουν για 3-4 ημέρες ακόμα για τον Ανσαριφάρντ, είναι όμως σαφές ότι ο Σουηδός αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τους Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK