Το απλό είπε ο Ουζουνίδης: "Στον Παναθηναϊκό παίζουν οι παίκτες μου!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρωτήθηκε για το τι έχει κρατήσει ενωμένους και με κίνητρο τους παίκτες του Παναθηναϊκού και η απάντησή του ήταν εξαιρετικά απλή αλλά συνάμα και ιδιαίτερα σημαντική.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Oυζουνίδης EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κλήθηκε να απαντήσει σ' ένα δύσκολο ερώτημα. Τι ήταν αυτό που κράτησε τους παίκτες του ενωμένους και με κίνητρο. Η απάντηση, λίγων λέξεων, ίσως να αποκαλύπτει και ένα μικρό μυστικό.

«Ο προσωπικός τους εγωισμός. Είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν παίζουν σε μικρή ομάδα. Έχει μείνει μικρό διάστημα, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, να συνεχιστεί η προσπάθεια...

Για το ματς και τις επόμενες υποχρεώσεις τόνισε: "Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα.

Ημασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι. Εξουδετερώσαμε Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα και δεν είχαμε πρόβλημα. Εμείς κάναμε μέτριο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα που θέλαμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK