Το καθεστώς μετακίνησης των τριών "ασπρόμαυρων" στον Παναθηναϊκό

Ποια η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τους Κωνσταντινίδη, Κάτσε και Μυστακίδη, ποιος θα καλύψει το συμβόλαιό τους και μέχρι πότε θα αγωνιστούν στο τριφύλλι; Ρεπορτάζ του Αντώνη Τσακαλέα.

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδη, Εργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης αναμένεται εντός της ημέρας να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τους τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να εντάσσονται στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για καθεστώς συνιδιοκτησίας  των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καλύψει στο 100% το συμβόλαιό τους.

Οι δυο ΠΑΕ αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι το καλοκαίρι για να συζητήσουν το μέλλον των τριών ποδοσφαιριστών, που είτε επιστρέψουν στον «Δικεφαλο του βορρά» είτε παραμείνουν στο «τριφύλλι», τα δικαιώματά τους θα ανήκουν εξ' ημισείας και στις δυο ΠΑΕ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".