Το μισό εκατομμύριο της Μαλίν για Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται και την παραχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Δεδομένη η πρόταση των Βέλγων για τον δεξιό μπακ από το Μάλι, αποφασίζουν οι "πράσινοι" και ο ποδοσφαιριστής για το αν θα την αποδεχθούν. Ποιες οι απαιτήσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI

Η βελγική Μαλίν (και όχι η Αλ Αΐν) είναι η ομάδα που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την αγορά του προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο σύλλογος από το Βέλγιο έστειλε την Πέμπτη (11/1) την προσφορά της στην Αθήνα, που προσεγγίζει το μισό εκατ. ευρώ, με τους "πράσινους" να είναι απόλυτα θετικοί για την παραχώρησή του, αφού "καίγεται" για... ρευστό. Πόσο μάλλον απ' τη στιγμή που επί της ουσίας θα έχει οικονομικό όφελος από μία πώληση του "Κούλι", τον οποίο αγόρασε πριν από ενάμισι χρόνο με 150.000 ευρώ από τον Πλατανιά.

Το ζητούμενο πλέον, για να "κλειδώσει" το deal, είναι να δώσει το "ok" και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μεταβαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να συζητήσει την πρόταση και να ενημερωθεί για το ύψος των χρημάτων που του προσφέρονται σαν συμβόλαιο απ' τους Βέλγους.

Εάν το ποσό αυτό προσεγγίζει τις 300.000 ευρώ (ήτοι διπλάσια απ' όσα παίρνει στον Παναθηναϊκό) το πιο πιθανό είναι πως θα δώσει το... πράσινο φως κι ο ίδιος, αφού θέλει να αποχωρήσει απ' την ομάδα, λόγω της οικονομικής ανασφάλειας που υπάρχει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK