Το… ντου του Μολίνς "προάγγελος" της αποχής!

Το Contra.gr αποκαλύπτει το "ξέσπασμα" του Μολίνς προς τον Κωνσταντίνου στην επίσκεψή του στο Κορωπί την περασμένη Παρασκευή, που ουσιαστικά "προανήγγειλε" τις εξελίξεις και την απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού για ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις εφόσον δεν πληρωθούν.

Το… ντου του Μολίνς "προάγγελος" της αποχής!

Παίκτες στα απόλυτα όριά τους, που δοκιμάζουν τις αντοχές των νεύρων τους, όχι μόνο απ’ την… απληρωσιά, αλλά και απ’ τις φρούδες υποσχέσεις των διοικούντων. Διοίκηση που (εξακολουθεί να) ζει στον… κόσμο της, κι άλλα να λέει τη μία κι άλλα την άλλη προς τους ποδοσφαιριστές μέσω του (υπηρεσιακού) προέδρου της κι ακολούθως να παρουσιάζει τα απολύτως… αυτονόητα ως "επιτυχία". Και στη μέση ένας Παναθηναϊκός, που βυθίζεται διαρκώς σε τελματωμένες καταστάσεις!

Η απόφαση των παικτών του "τριφυλλιού" να περάσουν στο επόμενο βήμα αντίδρασης (μετά την κοινή ανακοίνωση της 23ης Φεβρουαρίου, που έκανε λόγο για κοροϊδία από την πλευρά της διοίκησης), ξεκινώντας αποχή απ’ τις προπονήσεις απ’ τη Δευτέρα του Πάσχα, αν δεν υλοποιηθούν στο 100% όσα τους είχε υποσχεθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου την περασμένη Παρασκευή (30/3), ήταν κάτι που είχαν ήδη συζητήσει οι "πράσινοι" στα αποδυτήρια.

Ο δε τεράστιος εκνευρισμός των παικτών, είχε διαφανεί από εκείνη την ημέρα στα όσα είπαν οι παίκτες στον Κωνσταντίνου, μολονότι προς τα έξω είχαν βγει μέχρι σήμερα λίγα πράγματα (σε σχέση με όσα είχαν γίνει και ειπωθεί). Αποκορύφωμα όλων, η φουλ "επίθεση" του Γκιγέρμο Μολίνς προς τον (υπηρεσιακό) πρόεδρο, με σκληρά λόγια λίγο μετά τις νέες "υποσχέσεις" του!

Ο Σουηδός επιθετικός, κάλεσε εκείνο το απόγευμα κοντά του τον μεταφραστή της ομάδας (διότι ο Κωνσταντίνου δεν γνωρίζει αγγλικά) και του ζήτησε να μεταφράσει αυτολεξεί όλα όσα ήθελε να πει. Και κάπου εκεί άρχισε το "ντου", με… σιγοντάρισμα κι από άλλους ξένους του Παναθηναϊκού, όπως ο Κουλιμπαλί.

"Πρόεδρε έρχεσαι και μας δίνεις ξανά υποσχέσεις. Ειλικρινά δεν ντρέπεσαι με αυτά που μας λες; Ησουν και παλιός παίκτης της ομάδας, υποτίθεται πως ξέρεις το κλαμπ κι έρχεσαι και μας λες μ@λ@κίες (σ.σ. bullshits). Μας λες για ποσοστά 10, 20 και 30% Οι ξένοι είμαστε απλήρωτοι ακόμη για τον Οκτώβρη. Αυτό το γνωρίζεις; Πήγα στο εξωτερικό και πλήρωσα μόνος μου τις θεραπείες που έκανα στους κοιλιακούς και δεν ασχοληθήκατε. Βαρεθήκαμε πλέον τις υποσχέσεις κι όλα όσα μας λες κάθε φορά..." ήταν τα λόγια του, με τον Κωνσταντίνου να ακούει και να μην απαντάει επί της ουσίας, πέραν από κάποιες έωλες κουβέντες πως "προσπαθούμε να βρούμε χρήματα" κλπ. Από κοντά στο… χώσιμο κι ο Κουλιμπαλί, ο οποίος γύρισε και είπε στην όλη κουβέντα πως "…το γεγονός ότι είμαστε ξένοι δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Μην μας περνάτε για χαζούς…".

"ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ" ΜΕΤΑ… ΣΤΟΜΦΟΥ

Λίγο μετά το "ξέσπασμα" των παικτών, μετά το προπονητικό φιλικό της Μ. Τετάρτης με την Κ20 (2-0 με γκολ των Λουτσιάνο, Μυστακίδη) και την απόφασή τους να ξεκινήσουν αποχή απ’ τη Δευτέρα του Πάσχα, αν η διοίκηση δεν εξοφλήσει το 30% της ("στοιχειωμένης" πια) δόσης Οκτωβρίου προς τους ξένους και το 30% της δόσης Δεκέμβρη προς όλους, η ΠΑΕ μετά… στόμφου, γνωστοποίησε προς τα ΜΜΕ πως: "Όπως είχε δεσμευτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές την περασμένη εβδομάδα, σήμερα μπήκαν στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών τα χρήματα που αντιστοιχούν στην εξόφληση Οκτωβρίου". Μέχρι αργά το απόγευμα της Μ. Τετάρτης πάντως, ουδείς ξένος παίκτης των "πράσινων" είχε δει λεφτά στον λογαριασμό του. Ισως (λέμε ίσως γιατί ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι) να είχε να κάνει και με το χρονικό περιθώριο που χρειάζεται η μεταφορά χρημάτων.

Με το αίτημα των παικτών (κατόπιν σχετικής διοικητικής "υπόσχεσης") για πληρωμή του 30% της δόσης Δεκέμβρη -για όλους- όμως τι γίνεται; Ουδείς μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα, όμως είναι ξεκάθαρο πια, πως εάν δεν δουν οι παίκτες τα λεφτά ως τη Δευτέρα του Πάσχα (κοινώς να γίνει η κίνηση από Μ. Πέμπτη ή Μ. Παρασκευή) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η διοίκηση Αλαφούζου θα γράψει ακόμη μία μαύρη σελίδα στην εφετινή ντροπιαστική σεζόν: Με αποχή των παικτών, οι οποίοι (εν αντιθέσει με τη διοίκηση που τους πληρώνει σε… κατηγορίες "Έλληνες-ξένοι"), δείχνουν να είναι απόλυτα ενωμένοι σ’ όλο αυτό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK