Το παλεύει για Μασούντ ο Παναθηναϊκός

Στο 90... των μεταγραφών και με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια της τελευταίας στιγμής για να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου Σοτζέι Μασούντ.

Την τελευταία του προσπάθεια για να αποκτήσει τον Σοτζέι Μασούντ κάνει ο Παναθηναϊκός. Με το χρόνο για αντίπαλό του, μιας και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται σήμερα στις 8.00, το Τριφύλλι βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Πανιώνιο για να ολοκληρώσει μια δύσκολη μεταγραφή.

Μέχρι αργά χτες το βράδυ δεν είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και υπήρχε απόσταση, ενώ δεν ήταν ξεκάθαρο το θέμα της ρήτρας του. Από την πλευρά του Πανιωνίου υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του, εν αντιθέσει με τον μάνατζερ του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και σήμερα τις επαφές, αλλά έχει παράλληλα ανοιχτά κι άλλα μέτωπα. Ασφαλώς πρώτος στόχος είναι να προλάβει να κλείσει τη μεταγραφή του Ιρανού. Την ίδια ώρα όμως περιμένει και το μέιλ από την Κάλιαρι για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο, έτσι ώστε να ελευθερωθεί μια θέση ξένου.

Παράλληλα, υπάρχει διαπραγμάτευση με τον μανατζερ του Γουακάσο για την παραχώρησή του στη Γρανάδα. Όλα γίνονται υπό ασφυκτική πίεση χρόνου και οι επόμενες ώρες θα κρίνουν τα πάντα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".