Το συγκινητικό αντίο του Στιλ

Ο Λουκ Στιλ συγκλονίζει με το αποχαιρετιστήριο του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού. Δείτε το... μοναχικό βίντεο που ανέβασε με την "Παναθηναϊκή ψυχή" να φαίνεται στο βάθος.

Μετά από τρία χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ αποτελεί παρελθόν από τους πράσινους. Ο έμπειρος πορτιέρε ήταν τρίτη επιλογή πλέον και αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος, με σκοπό να συνεχίσει στην Μπρίστολ Σίτι.

Ο Στιλ είναι από τους λίγους ξένους παίκτες που έχουν περάσει από τον σύλλογο και έχει δεθεί τόσο πολύ με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φάνηκε και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του:

"Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για μένα αυτός ο σύλλογος και πόσο δύσκολο ήταν να αποχαιρετήσω κάποια πρόσωπα μέσα στην ομάδα σήμερα.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα.

Λουκ Στιλ".

Στη συνέχεια ο Λουκ Στιλ ανέβασε ένα βίντεο από το προπονητικό κέντρο, έρημο, με την "Παναθηναϊκή ψυχή" να ξεχωρίζει στο βάθος.

 

Panathinaikos I cannot say in words what this club means to me and I am struggling to say goodbye to all those I see today. Thank you and I wish everyone the best. Luke Steele

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Steele (@lukesteele_pao) στις