Το συγκινητικό μήνυμα του Τσάβες για την Μπόκα

Λίγο πριν φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού και ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ο Αντρέ Τσάβες αποχαιρέτησε την Μπόκα με ένα μήνυμα... αγάπης!

Boca Juniors' Andres Chavez reacts after scoring against Velez Sarsfield during an Argentina league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Aug. 31, 2014. (AP Photo/Eduardo Di Baia)
Boca Juniors' Andres Chavez reacts after scoring against Velez Sarsfield during an Argentina league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Aug. 31, 2014. (AP Photo/Eduardo Di Baia) AP

Λίγο μετά τις 5 το απόγεευμα ο Αντρέ Τσάβες αναμένεται στην Ελλάδα (με πτήση από Φρανκφούρτη) για να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, πρώτα όμως έπρεπε να αποχαιρετήσει όπως άρμοζε τη μεγάλη του αγάπη, την Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτό το έκανε μέσω μηνύματος στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, με τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό να ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον Θεό που αγωνίστηκε και σκόραρε στο θρυλικό "Μπομπονέρα" αλλά και που σήκωσε πρωτάθλημα με την κιτρινομπλέ φανέλα της ομάδας του Μπουένος Άιρες.

"Θα είμαι πάντα ευγνώμων στο Θεό που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να φορέσω αυτή την φανέλα, να αγωνιστώ στο Ναό (σ.σ. Μπομπονέρα), να σκοράρω και να αναδειχθώ πρωταθλητής.

Έκανα πολλούς φίλους και συντρόφους και δέχτηκα απ' όλους αγάπη. Ευχαριστώ Μπόκα, σήμερα φεύγω, αλλά πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου", έγραψε χαρακτηριστικά ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης του "τριφυλλιού".

Photo Credits: AP Photo/Eduardo Di Baia

News 24/7

24MEDIA NETWORK