Το συμβόλαιο του Οικονόμου είναι με οψιόν διετίας

Τελείωσε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 30χρονο άσο που βρισκόταν από τις 5 μ.μ. στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ. Ποια θα είναι τελικά η διάρκεια του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έγινε και τυπικά το πρώτο "χειμερινό", μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς από τις 5 μ.μ. ήταν στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ στο Μαρούσι για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος αμυντικός πέρασε από ιατρικά κι εργομετρικά τεστ το πρωί της Παρασκευής (29/12) και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια - κι όχι ένα χρόνο, όπως είχε συζητηθεί αρχικά. Μετά τις υπογραφές ο Οικονόμου πήγε και στο "Γ. Καλαφάτης" για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους "πράσινους".

"Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά σαν σύλλογος είναι μεγάλος με πολύ κόσμο. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μου μίλησε και ο ίδιος κατ’ ιδίαν. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές απαιτήσεις βάσει ιστορίας. Η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία συμβαδίζει με αυτή του Παναθηναϊκού. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο γιατί η βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο Βαγγέλης Οικονόμου.