Τον άφησε στον πάγκο ο Μαρίνος

Ο Ουζουνίδης επέλεξε τους έντεκα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αφήνοντας εκτός αρχικού σχήματος τον Αντρές Τσάβες.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρές Τσάβες σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον Πλατανιά και είχε δοκάρι στο "Σαν Μαμές". Παρόλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τον Γκιγέρμο Μολίνς.

Ίσως διαπίστωσε πως ο Αργεντινός δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει από την αρχή, πως θα είναι πιο χρήσιμος, αν έρθει από τον πάγκο.

Αντιθέτως ο Ουσμάν Κουλιμπαλί όχι μόνο βρήκε θέση στην αποστολή, αλλά μπήκε και 11άδα, αφού ο ξεθεωμένος Γιόχανσον θα ήταν... καταστροφικό να βγάλει και τρίτο 90λεπτο στη σειρά. Ο ακραίος μπακ από το Μάλι, επιστρέφοντας μετά τη θλάση του, θα παίξει στα δεξιά και ο Κολοβέτσιος στ' αριστερά, αφού δεν υπάρχει ο τιμωρημένος Χουλτ, ο Ινσούα έμεινε εκτός και ο Λουντ προτιμήθηκε για τα χαφ. Εξ ου και η παρουσία του Ευαγγέλου στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κουτρουμπή.

Προτιμήθηκε επίσης ο Άλτμαν αντί του Καμπέσας, ενώ εκτός 18άδας έμεινε ο Πίσπας.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού αποτελείται συνολικά από τους Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο, Ζέκα, Κουρμπέλη, Λουντ, Άλτμαν, Λουτσιάνο και Μολίνς

Στον πάγκο οι Στιλ, Γιόχανσον, Δώνης, Καμπέσας, Τσάβες, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK