Τον Τελάντερ αλλάζει ο Ουζουνίδης, όχι τον Ευαγγέλου

Ο Στέφανος Ευαγγέλου δεν βγαίνει από την 11άδα! Γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιλέγει ν' αλλάξει τον Τελάντερ με τον Κουτρουμπή και κρατάει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον 18χρονο στόπερ.

Τον Τελάντερ αλλάζει ο Ουζουνίδης, όχι τον Ευαγγέλου

Ο Γιώργος Κουτρουμπής όχι μόνο επιλέχθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, αλλά θα είναι, όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να επαναφέρει τον πολυσύνθετο Έλληνα αμυντικό στο δίδυμο των στόπερ και να βγάλει εκτός έναν εκ των Τελάντερ-Ευαγγέλου. Οι πιθανότητες είναι με τον Δανό, ο οποίος από τη μία προέρχεται από μακρά αποχή από τη δράση και από την άλλη έχει παίξει διαδοχικά 90λεπτο.

Αντιθέτως ο νεαρός, που πήγε πολύ καλά και με τον Πλατανιά, είναι πιο γερό σκαρί και σε καλύτερη σωματική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που δεν θέλει άλλωστε ο προπονητής του "τριφυλλιού" είναι ένα νέο πρόβλημα, σ' ένα διάστημα που λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Η επιστροφή του Κουτρουμπή θα είναι πιθανότατα η μοναδική αλλαγή στην 11άδα, αφού δεν προβλέπεται να παίξει εξ αρχής ο Σεμπαστιάν Λέτο. Μάλιστα το σύστημα δεν θα μεταβληθεί, θα διατηρηθεί το 4-3-3 με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα-Λουντ μπροστά από το μοναδικό 6άρι, τον Κουρμπέλη. Μπροστά τους θα είναι Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος και Μπεργκ.

Στο τέρμα θα είναι ο Οδ.Βλαχοδήμος, ενώ δεξιά και αριστερά οι Μαρινάκης - Χουλτ.

Συνολικά η 20άδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μίγγο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK