Τον Τελάντερ αλλάζει ο Ουζουνίδης, όχι τον Ευαγγέλου

Ο Στέφανος Ευαγγέλου δεν βγαίνει από την 11άδα! Γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιλέγει ν' αλλάξει τον Τελάντερ με τον Κουτρουμπή και κρατάει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον 18χρονο στόπερ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής όχι μόνο επιλέχθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, αλλά θα είναι, όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να επαναφέρει τον πολυσύνθετο Έλληνα αμυντικό στο δίδυμο των στόπερ και να βγάλει εκτός έναν εκ των Τελάντερ-Ευαγγέλου. Οι πιθανότητες είναι με τον Δανό, ο οποίος από τη μία προέρχεται από μακρά αποχή από τη δράση και από την άλλη έχει παίξει διαδοχικά 90λεπτο.

Αντιθέτως ο νεαρός, που πήγε πολύ καλά και με τον Πλατανιά, είναι πιο γερό σκαρί και σε καλύτερη σωματική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που δεν θέλει άλλωστε ο προπονητής του "τριφυλλιού" είναι ένα νέο πρόβλημα, σ' ένα διάστημα που λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Η επιστροφή του Κουτρουμπή θα είναι πιθανότατα η μοναδική αλλαγή στην 11άδα, αφού δεν προβλέπεται να παίξει εξ αρχής ο Σεμπαστιάν Λέτο. Μάλιστα το σύστημα δεν θα μεταβληθεί, θα διατηρηθεί το 4-3-3 με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα-Λουντ μπροστά από το μοναδικό 6άρι, τον Κουρμπέλη. Μπροστά τους θα είναι Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος και Μπεργκ.

Στο τέρμα θα είναι ο Οδ.Βλαχοδήμος, ενώ δεξιά και αριστερά οι Μαρινάκης - Χουλτ.

Συνολικά η 20άδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μίγγο.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".