Τον Βέμερ φοβόταν αλλά από τον Εσιέν θα την βρει ο Παναθηναϊκός

Η καταγγελία του Μίκαελ Εσιέν στο διαιτητικό δικαστήριο εκδικάστηκε κανονικά και πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται "ανοιχτός" και στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αναμένεται νέος "πέλεκυς" αφαίρεσης.

Από τον Γενς Βέμερ περίμενε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός αλλά τελικώς μπορεί να την βρει από τον Μίκαελ Εσιέν. Οπως το ακούτε και το διαβάζετε.

Η καταγγελία του Γκανέζου παίκτη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε κανονικότατα παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε αναβολή.

Και εφόσον εκδικάστηκε... Οι πράσινοι χρωστούν τις δόσεις Μαρτίου, Απριλίου και μέρος αυτής του Φεβρουαρίου. Σε λίγες ημέρες "διπλώνει" επίσης και αυτή του Μαϊου με τη συνολική οφειλή να φτάνει τις 250.000 ευρώ. 

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Παναθηναϊκός πάει φουλ για νέα ποινή αφαίρεση άλλων τριών βαθμών. Και όλα αυτά ενώ είναι πάντα ανοιχτή η υπόθεση Βέμερ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!