Τόσα πληρώνει στον Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Καθόλου καλή ημέρα η Τρίτη για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την προσφυγή του Νίκλας Χουλτ εκδόθηκε και η απόφαση της δικαστικής διαμάχης με τον Μάικλ Εσιέν.

Τόσα πληρώνει στον Εσιέν ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώτος κύκλος της αντιδικίας που έχουν στ' αθλητικά δικαστήρια οι Μάικλ Εσιέν και Παναθηναϊκός έκλεισε το μεσημέρι της Τρίτης.

Για την ανολοκλήρωτη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα ο Γκανέζος μέσος αξίωνε χρήματα που του οφείλονταν βάσει συμβολαίου και μετά από 6μηνη καθυστέρηση, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφαση της.

Στον Εσιέν ο Παναθηναϊκός χρωστάει πλέον κάτι λιγότερο από 420 χιλιάρικα. Ένα ποσό που είναι σαφώς μικρότερο από τα 651.000 που αξίωνε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, αφού στο μεσοδιάστημα είχαν κατατεθεί κάποια χρήματα στο λογαριασμό του.

Όπως και να 'χει πάντως πρόκειται για άλλον ένα βραχνά λίγες ώρες μετά την προσφυγή του Νίκλας Χουλτ. Είναι δεδομένο πάντως πως οι "πράσινοι" θα κυνηγήσουν να "ρίξουν" το ποσό στο δεύτερο βαθμό, ασκώντας έφεση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK