Τόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός από το συμβόλαιο της NOVA

Παναθηναϊκός - Super League - NOVA έκαναν... ειρήνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τελικά ξεπεράστηκαν, προσωρινά, οι ενστάσεις των πράσινων. Ποιο είναι το ποσό που θα πάρει το "τριφύλλι" από τα χρωστούμενα. Στην Ελλάδα ο Άλτμαν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
rinaldi EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός κρατούσε σκληρή στάση όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού τα χρωστούμενα από το συμβόλαιο με την NOVA έχουν φτάσει τις 800.000€.

Τελικά, σύμφωνα με το Goal News, οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με την διοργανώτρια Αρχή και στα ταμεία της ομάδας θα μπουν άμεσα περίπου 400.000€, ενώ τα υπόλοιπα θα καταβληθούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΡ

Όπως σας ενημέρωσε το Contra.gr την Κυριακή (29/1), ο Όμρι Άλτμαν είναι ο παίκτης για τον οποίο κατέθεσαν πρόταση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού .

Ο Ισραηλινός άσος αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες δυο ημέρες, έτσι ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο με το "τριφύλλι". Πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει ως ακραίος και δεύτερος επιθετικός, ο οποίος φέτος μέτρησε 11 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H Nοva διαψεύδει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό
Δεν του φτάνει ο Κλωναρίδης, πάει και για Αλτμάν
Αποκαλύψεις Ουζουνίδη για Ισάκ και Κλωναρίδη
ΓΚΕΛΑ: Δεν σηκώνει κεφάλι ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK