Τράβηξαν το σχοινί Κωνσταντίνου και δικηγόρος του Βέμερ

Η περίπτωση της οφειλής στον Βενς Γέμερ παραμένει τεράστιο "αγκάθι" για τον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και εκεί να διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους...

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τον τρόπο να εξωφλήσει ή έστω να έρθει σε διακανονισμό με την πλευρά του Βενς Γέμερ για να πετάξει από πάνω του τον βραχνά της οικονομικής του τακτοποίησης και το αποτέλεσμα οι δύο πλευρές αντί να έρχονται πιο κοντά να... απομακρύνονται.

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ παίζεται την Τετάρτη (25/4) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπου εκδικάζεται το αίτημα των "πρασίνων" για αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών που τους έχει επιβληθεί, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να επιδίδεται σε ένα πινγκ-πονγκ δηλώσεων με τον νομικό εκπρόσωπο του Γερμανού ποδοσφαιριστή Πάρι Αλτλαμάζογλου.

"Αντιλαμβάνόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο ΠΑΟ...

Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από την ΟΥΕΦΑ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους είχε δοθεί περιθώριο και δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα.

Μην συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι. Να πληρώσετε", δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του παίκτη, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να περνάει στην αντεπίθεση και να απαντάει:

"Είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας. Είσαστε γραφικός".

Το πόσο μακριά βρίσκονται πάντως οι δύο πλευρές φάνηκε όταν ο δικαστής της έδρας επιχείρησε να φέρει έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τον Κωνσταντίνου να υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει στον Βέμερ 80 με 100 χιλιάδες ευρώ και τον δικηγόρο του παίκτη να απαντάει αρνητικά, κάνοντας λόγο για την εμπιστοσύνη που δεν υπάρχει πλέον απέναντι στο "τριφύλλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK