Τρίτο -3 για Παναθηναϊκό, πότε υποβιβάζεται

Η Super League Σουρωτή ανακοίνωσε και επίσημα την τρίτη αφαίρεση τριών βαθμών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Μέχρι ποια ημερομηνία πρέπει να πληρώσουν οι "πράσινοι" για να γλιτώσουν τον οριστικό υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Αναμενόμενο, αλλά... σκληρό. Η λίγκα ανακοίνωση το τρίτο -3 για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την περίπτωση του Γενς Βέμερ και πλέον η "πράσινη" ΠΑΕ έχει πέντε εργάσιμες ημέρες για να τακτοποιήσει την οφειλή της ή να έρθει σε συμβιβασμό με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η D-Day είναι μέχρι τις 7/5 ημέρα Δευτέρα! Αυτό γιατί την Τρίτη 1/5 είναι αργία/απεργία, ενώ έχουμε και το Σαββατοκύριακο. Αν μέχρι τότε δεν βρεθεί λύση, τότε ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί οριστικά στη δεύτερη κατηγορία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League".