Βαρέθηκε να μιλά για τα οικονομικά ο Ουζουνίδης, θέλει δράση!

O Mαρίνος Ουζουνίδης... μπούχτισε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Θέλε να μιλά για δράση και για μπάλα αλλά η πραγματικότητα δεν του το επιτρέπει. Τι χαρακτηριστικά τόνισε την Παρασκευή.

Πάνε μήνες τώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ερωτάται σε κάθε συνέντευξή του για τα οικονομικά και τα εν γένει προβλήματα του Παναθηναϊκού.

Την Παρασκευή δεν θα μπορούσε να μην γίνει το ίδιο, μόνο και ο ίδιος ο Εβρίτης τεχνικός έχει... μπουχτίσει πλέον.

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεών του στη Nova: "Έχω ενημερωθεί ότι προχωρά η διαδικασία πληρωμής των παικτών, ελπίζουμε να κρατήσουν το λόγο τους. Δεν ξέρω, ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα. Αλλά, ας μην μιλάμε για λεφτά. Έχουμε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Είναι ένα ντέρμπι, είναι το "ντέρμπι αιωνίων". Γι' αυτό λέγεται αυτό το ματς, "ντέρμπι αιωνίων.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).