O Iμπάρμπο βγήκε...ΜΔΜ στην Κολομβία!

Τα ίχνη του Βίκτορ Ιμπάρμπο... αγνοούνταν αφού στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του μέχρι που τον εντόπισε ο μανατζέρ του και έστειλε εγγράφως το... δικαιολογοτικό για την απουσία του πελάτη του! Τον περιμένει βαρύ πρόστιμο όταν κι εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού κλήθηκε σε απολογία.

O Iμπάρμπο βγήκε...ΜΔΜ στην Κολομβία!
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ ο Ιμπάρμπο, εκεί ο Ιμπάρμπο, που είναι ο Ιμπάρμπο; Μόνο στο γνωστό παιχνίδι με τον... παπά δεν κατέφυγαν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του εξαφανισμένου Βίκτορ Ιμπάρμπο...

Τελικά δεν χρειάστηκε να καταφύγουν σε κάποιον...παπατζή αφού έστω και καθυστερημένα ενημερώθηκαν πως παραμένει ΜΔΜ (με... Μη Δυνατότητα Μετακίνησης) στην πατρίδα του. Έτσι κι αλλιώς βέβαια δεν φαινόταν να υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του και πλέον ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία με σκοπό να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του.

Παρόλο μάλιστα που ο Κολομβιανός, με σκοπό να είναι καλυμμένος, είχε στείλει μέσω του μάνατζερ του στο "τριφύλλι" χαρτί από γιατρό που δεν του επέτρεπε να μετακινηθεί, θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει την απουσία του από τις προπονήσεις.

Για την πράσινη ΠΑΕ το εν λόγω χαρτί δεν αποτελεί άλλοθι και δεν επηρεάζει την απόφαση τους. Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα συμβεί με το μέλλον του Ιμπάρμπο, οι πράσινοι ετοιμάζουν μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ούτε ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο δεν τον βρίσκει!
Ραντεβού ΠΑΟ - Πανιωνίου για να "κλείσει" ο Μασούντ
Κοπάνα από την προπόνηση ο Ιμπάρμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK