"Χάλασε" λόγω χρόνου το deal Βλαχοδήμου - Όλα Τζον!

Δεν προχώρησε στο παρά… 1' η "σύνθετη" μεταγραφή του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα και του Ολλανδού εξτρέμ (ως αντάλλαγμα) στον Παναθηναϊκό, αφού τα δύο κλαμπ δεν προλάβαιναν τις χρονικές προθεσμίες. Θα επανέλθουν οι Λουζιτανοί τις επόμενες μέρες για να κάνουν δικό τους από τώρα, εν όψει του επόμενου καλοκαιριού τον ομογενή γκολκίπερ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο χρόνος ήταν εξ αρχής ελάχιστος και κάθε άλλο παρά «σύμμαχος» του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα, για να προλάβουν τις χρονικές προθεσμίες και να ολοκληρώσουν το σύνθετο deal της πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στους «λουζιτανούς», με τον διεθνή Ολλανδό εξτρέμ, Όλα Τζον εντός των «ανταλλαγμάτων».

Οι «αετοί» είχαν ανεβάσει την τρίτη (και τελική) προσφορά τους προς τον Παναθηναϊκό για τον Odi στα 2,5 εκατ. ευρώ (τόσο αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr ήταν το ποσό που έδιναν οι Πορτογάλοι), συν ποσοστό μεταπώλησης 20%, συν την παραχώρηση του 25χρονου Ολλανδού ως «ελεύθερο» με τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του πληρωμένο, συν το «ελεύθερο» να μείνει ο ομογενής γκολκίπερ στους «πράσινους» για ένα χρόνο ως δανεικός.

Ένα εξαιρετικό, απ’ όλες τις απόψεις deal, το οποίο ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να φτάσει ως το τέλος του, διότι βγήκε εκτός… χρόνου.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον Βλαχοδήμο και στον Παναθηναϊκό και τον Όλα Τζον, προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα πάνω στα συμβόλαιά τους κράτησαν πάνω από τέσσερις ώρες (με τον Βλαχοδήμο να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση), όμως ο χρόνος για να τελειώσει η διαπραγμάτευση και να αποσταλούν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα δεν έφτανε, αφού θα τραβούσε μετά τη 01:00 της Παρασκευής, οπότε κι έληγε η προθεσμία σ’ όλη την υπόλοιπη Ευρώπη για το θερινό, μεταγραφικό «παράθυρο».

Η μεταγραφή λοιπόν οδηγήθηκε σε… ναυάγιο, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ΚΑΙ απ’ την Πορτογαλία, οι «λουζιτανοί» θα επανέλθουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, για να βρουν μία άλλη φόρμουλα (πιθανότατα με περισσότερα χρήματα) και να κλείσουν από τώρα τον «Odi» για το καλοκαίρι του 2018!

News 24/7

24MEDIA NETWORK