Χάνει οριστικά τον Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο θα πραγματοποιηθεί μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, αφού ο νεαρός πορτιέρε θα αγωνιστεί με την Γερμανία Κ21 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Η συμμετοχή του Βλαχοδήμου στο τουρνουά δεν ήταν σίγουρη, αφού ο τεχνικός της Γερμανίας είχε αρκετές λύσεις κάτω από τα δοκάρια και έπρεπε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις μετά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του Γιάνικ Χουθ (αγωνίζεται στην Μάιντς), ωστόσο, αλλάζει τα πλάνα του και πλέον ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα βρεθεί σίγουρα, σύμφωνα με τους Γερμανούς, στην αποστολή για το τουρνουά.

Τι σημαίνει αυτό για τους "πράσινους"; Σίγουρα θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μιας και το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως η Γερμανία βρίσκεται στην 3ο όμιλο μαζί με Τσεχία, Δανία και Ιταλία. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτοι και οι καλύτεροι δεύτεροι.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!