Χάνει οριστικά τον Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο θα πραγματοποιηθεί μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, αφού ο νεαρός πορτιέρε θα αγωνιστεί με την Γερμανία Κ21 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Η συμμετοχή του Βλαχοδήμου στο τουρνουά δεν ήταν σίγουρη, αφού ο τεχνικός της Γερμανίας είχε αρκετές λύσεις κάτω από τα δοκάρια και έπρεπε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις μετά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του Γιάνικ Χουθ (αγωνίζεται στην Μάιντς), ωστόσο, αλλάζει τα πλάνα του και πλέον ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα βρεθεί σίγουρα, σύμφωνα με τους Γερμανούς, στην αποστολή για το τουρνουά.

Τι σημαίνει αυτό για τους "πράσινους"; Σίγουρα θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μιας και το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως η Γερμανία βρίσκεται στην 3ο όμιλο μαζί με Τσεχία, Δανία και Ιταλία. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτοι και οι καλύτεροι δεύτεροι.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!