Χωρίς Βιγιαφάνιες στον γ’ προκριματικό του Europa League

Βελτιώθηκε το οστικό οίδημα στον αστράγαλο του Αργεντινού, αλλά έχει ακόμη… δρόμο μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος. Τουλάχιστον 10-15 μέρες ακόμη με ατομικό, δεν προλαβαίνει τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟ.

Χωρίς Βιγιαφάνιες στον γ’ προκριματικό του Europa League

Οριστικά χωρίς τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα κάνει τα πλάνα του για τον γ’ προκριματικό του Europa League (κόντρα στο νικητή του Γιαγκελόνια-Καμπάλα που θα προκύψει την Πέμπτη), ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τη Δευτέρα (17/7) έδειξε πως ναι μεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση στο οστικό οίδημα που έχει στον αστράγαλο (απόρροια του σοβαρού τραυματισμού του στο ματς με τον Πανιώνιο στα πλέι-οφ), αλλά ακόμη δεν είναι στο βαθμό που θα του επιτρέψει να μπει σε φουλ πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Βίγια» θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα για 10-15 μέρες, ανεβάζοντας προοδευτικά τους ρυθμούς της προπόνησής του σε συνεργασία με το ιατρικό και τεχνικό τιμ κι ως εκ τούτου θα χάσει δεδομένα τον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού που θα γίνει στις 27 Ιουλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αν δε, αναλογιστούμε το γεγονός ότι απ’ την εκκίνηση της προετοιμασίας ο Βιγιαφάνιες δεν έχει κάνει έως τώρα προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, το ενδεχόμενο να προλάβει ακόμη και τη ρεβάνς της 3ης Αυγούστου σε Πολωνία ή Αζερμπαϊτζάν (ανάλογα με τον αντίπαλο), αφού δεν θα είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK