Ζέκα: "Συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ματς"

Στην πολύ καλά οργανωμένη ομάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΙΚ στάθηκε με δηλώσεις του ο αρχηγός, Κάρλος Ζέκα, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Ζέκα: "Συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέκα στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΪΚ:

-Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να αντιμετωπίσετε μια ομάδα που είχε πολλούς παίκτες στην άμυνα και προσπαθούσε να κρατήσει το «μηδέν» στη Λεωφόρο;

"Είναι δύσκολο να παίζεις με μια τέτοια ομάδα, που έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της πίσω από τη μπάλα. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους, προσπαθήσαμε να κάνουμε σέντρες, προσπαθήσαμε να σουτάρουμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Όμως, όταν δεν σκοράρεις και περνάει ένα ολόκληρο ημίχρονο, ο αντίπαλος αρχίζει να παίρνει αυτοπεποίθηση. Ο χρόνος κυλάει, παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε το γκολ κι αυτό κάνει την ομάδα να αγχώνεται κάπως, όμως, καταφέραμε τελικά να σκοράρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Δεν ήταν, όμως, καθόλου εύκολο να το καταφέρουμε".

-Πιστεύεις ότι η ΑΪΚ μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι στη Στοκχόλμη;

"Δεν το γνωρίζω. Τώρα είναι πίσω στο σκορ, οπότε πιστεύω πως θα πάρουν περισσότερο ρίσκο. Εμείς θα προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι μας και θα δούμε τι θα γίνει".

-Προσπάθησαν να επιτεθούν μόνο με ψηλές μπαλιές και από στημένες φάσεις, είναι κάτι που έχετε στο μυαλό σας και για τη ρεβάνς;

"Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, είναι μια ψηλή ομάδα με μεγάλα και δυνατά κορμιά οπότε αυτός είναι ο τρόπος που παίζουν. Είναι καλοί σε αυτές τις καταστάσεις και εμείς πρέπει να προσπαθούμε να τις αποφύγουμε. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα τα πήγε καλά σε αυτές τις καταστάσεις, στα κόρνερ και τα φάουλ, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι κι αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε και για το δεύτερο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK