Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Ευκολότερο ποδοσφαιριστής παρά τεχνικός διευθυντής"

Ευκολότερο να είναι ποδοσφαιριστής παρά τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό. Αυτό παραδέχτηκε με ειλικρίνια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Βραζιλιάνο πρώην αμυντικό μέσο να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Ευκολότερο ποδοσφαιριστής παρά τεχνικός διευθυντής"

"Είναι μία νέα ζωή για μένα, ένα νέο περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα είναι μία ενδιαφέρουσα και μεγάλη πρόκληση. Το απολαμβάνω μέχρι στιγμής αν και είναι δύσκολο.

Είναι πολύ ευκολότερο να παίζεις ποδόσφαιρο από το να είσαι τεχνικός διευθυντής σε σύλλογο. Είναι ενδιαφέρον πάντως επειδή μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου ως παίκτης", τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Goal.com" ο Ζιλμπέρτο, στο περιθώριο της αναμέτρησης ομάδας παλαιμάχων της Άρσεναλ με αντίστοιχους της Μίλαν στο "Emirates".

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Ευκολότερο ποδοσφαιριστής παρά τεχνικός διευθυντής"

Ο θρύλος των "κανονιέρηδων" αλλά και νυν τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" μίλησε επίσης και για το σπουδαίο φιλικό που έγινε στο Λονδίνο και στο οποίο πήρε και ο ίδιος μέρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλης των Invincibles (η ομάδα που πήρε αήττητη την Premier League τη σεζόν 2003-04), με τον Βραζιλιάνο να κάνει λόγο για υπέροχη εμπειρία.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος που φόρεσα ξανά τη φανέλα της Άρσεναλ, είδα ξανά αυτούς τους παίκτες και έπαιξα μπροστά σε αυτό κοινό για καλό σκοπό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK