Αγωγές στο τέλος της σεζόν, έξαλλος ο Δάρας

Τα απόνερα της υπόθεσης Σάμαρη που έφερε στην επιφάνεια η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τσακίρη ο Πανιώνιος θα τα...καθαρίσει μια και καλή στο τέλος της σεζόν.

Η νυν διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών είναι διατειθεμένη να κινηθεί νομικά εναντίον προηγούμενων διοίκησεων όχι μόνο για το θέμα της μεταγραφής του Σάμαρη αλλά για άλλα ζητήματα για τα οποία, κατά τη γνώμη της, υπάρχουν σκιές.

Αυτό, το οποίο έτσι και αλλιώς αποτελεί δέσμευση των Ζαμάνη-Δάρα, θα γίνει πιθανότατα προς το τέλος της σεζόν όταν και θα υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα και για την εφετινή σεζόν σε ότι αφορά τα οικονομικά πεπραγμένα.

Ακολούθως, θα πιάσουν δουλειά οι νομικοί της ΠΑΕ οι οποίοι θα καταθέσουν και τις σχετικές αγωγές συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτές και όλα τα οικονομικά στοιχεία.

Ο Δάρας, τέλος, ήταν και την Παρασκευή έξαλλος με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι μέλος της διοίκησης το καλοκαίρι του 2014 όταν έγινε η πώληση του Σάμαρη από την Μπενφίκα στον Ολυμπιακό. Kάτι που δεν ισχύει.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!