"Aν όχι φέτος, τότε του χρόνου πρωτάθλημα"

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανιωνίου με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μιλούν ακόμη και για... πρωτάθλημα!

"Aν όχι φέτος, τότε του χρόνου πρωτάθλημα"
EUROKINISSI SPORTS

Η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε με τον Βαγγέλη Οικονόμου να κερδίζει το φλουρί και μαζί και το μεγάλο δώρο, ένα ταξίδι στη Βιέννη.

Στον χαιρετισμό του προς τους παίκτες, ο πρόεδρος και γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρρας είπε: "Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ, σαν μία οικογένεια. Είναι πολύ όμορφες στιγμές αυτές που ζούμε. Η ζωή δεν είναι η καθημερινότητα, αλλά οι στιγμές και οι στιγμές που μας χαρίζετε θα μείνουν στην ιστορία".

Από την πλευρά του ο συνιδιοκτήτης του Ιστορικού, Νίκος Ζαμάνης ανέφερε: "Είμαστε ευγνώμονες με την πορεία που κάνετε. Έχετε κάνει περήφανη όλη τη Νέα Σμύρνη. Όχι μόνο τους Πανιώνιους, αλλά και όλη την πόλη. Γράφετε ιστορία και θα μείνουν τα ονόματα σας στην ιστορία του συλλόγου. Όπως εσείς έτσι και εμείς από την μεριά μας κάνουμε την μεγάλη μας προσπάθεια και ευχόμαστε οι κόποι μας να αποφέρουν καρπούς στη συνέχεια".

Ενώ ο αρχηγός, Παναγιώτης Κόρμπος είπε πως: "Αυτό που ζούμε είναι ένα όμορφο όνειρο. Αποδεικνύουμε και φέτος ότι είμαστε μία οικογένεια. Όσο για το πρωτάθλημα... Αν δεν το πάρουμε φέτος, θα το πάρουμε του χρόνου (σ.σ. γέλια)"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK