Παρέλαση σκάουτς για Ανσαριφάρντ...

Για τα μάτια του Καρίμ Ανσαριφάρντ η Νέα Σμύρνη γέμισε από σκάουτ την Κυριακή στο παιχνίδι του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ (στο οποίο ο Ιρανός πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης).

Επαγγελματίες του είδους από την Ιταλία και την Τουρκία έσπευσαν να τον δουν αγωνιζόμενο (δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά) και προφανώς από την εμφάνιση του Ιρανού στράικερ θα έμειναν ευχαριστημένοι. Ο Ανσαριφάρντ δεν σκόραρε μόνο αλλά δημιούργησε και άλλα προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο αλλοδαπός μάνατζερ του παίκτη αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει με τον Πανιώνιο την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του.

Στον Πανιώνιο ισχυρίζονται ότι με τον παίκτη τα έχουν βρει έτσι ώστε να υπογράψουν νέα συνεργασία με καλύτερες αποδοχές αλλά και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης (έτσι ώστε να μην του κλείσουν το δρόμο αν υπάρξει καλή πρόταση).

Μένει να δούμε τι θα πουν και οι μάνατζερ του Καρίμ οι οποίοι θα θέσουν το πράγμα σε πιο... λεπτομεριακή βάση.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".