Γι' αυτό δεν πήρε άλλον επιθετικό ο Γρηγορίου

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Μιχάλης Γρηγορίου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να μην υπογράψει άλλον επιθετικό πέρα από τους Γεσίλ και Ντουρμισάι.

Ολα όσα τόνισε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr:

Είχαμε πει ότι δεν θα πάρουμε κι άλλον επιθετικό, πίστευα από την αρχή στους Γεσίλ, Ντουρμισάι. Ο Γεσίλ είναι μεν επιρρεπής στους τραυματισμούς, αλλά όλα είναι θέμα δουλειάς. Είχε μεγάλους τραυματισμούς στο παρελθόν, αν δεν βγάλει σύντομα άλλον τραυματισμό, με ενδυνάμωση και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε για να τον στηρίξουμε θα είναι πάρα πολύ καλός. Ο Ντουρμισάι ένα μεγάλο ταλέντο. Του δώσαμε την ευκαιρία να ανταποκριθεί και το πέτυχε. Φαινόταν από τις προπονήσεις πως μπορεί να τα καταφέρει και πίστευα από την αρχή σε αυτόν.

Γι' αυτό δεν πήραμε και άλλο επιθετικό, γιατί έχουμε δύο πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να στηριχτούμε επάνω τους. Άλλωστε ο Πανιώνιος είναι στο DNA του να βγάζει ποδοσφαιριστές και αυτά τα δύο παιδιά όπως και άλλα προσφέρονται για να κάνουν μία καλή καριέρα μέσω του Πανιωνίου. Ήδη παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Πανιώνιος, και ο καθένας θα ακολουθήσει την καριέρα που του αναλογεί".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.