Για πολύ καλό σκοπό το φιλικό με τον Αχαρναϊκό

O Πανιώνιος θα παραδώσει τα χρήματα των εισπράξεων του φιλικού με τον Αχαρναϊκό για πολύ καλό σκοπό.

Για πολύ καλό σκοπό το φιλικό με τον Αχαρναϊκό

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό που θα διεξαχθεί στο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα διαθέσει τις εισπράξεις της αναμέτρησης για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πρέπει να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στην Βοστώνη των ΗΠΑ για θεραπεία.

Στο πλαίσιο αυτό η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 5 ευρώ, γενική είσοδος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά και κάθε Νεοσμυρνιώτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.

Οσον αφορά στην πρόσβαση των φιλάθλων στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ανοικτές θα είναι οι θύρες 4, 5/6, 7. Οσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 2 και 3, θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους, από τις θύρες που θα είναι ανοικτές.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 19:00. Παράλληλα οι πωλήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας, θα συνεχιστούν κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμμυτίου 36 και Κων/νου Παλαιολόγου) από τις 12:00 έως τις 18:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK