Για τις 2 Οκτωβρίου τρέχει ο Οικονόμου

Ο Βαγγέλης Οικονόμου θα μείνει εκτός για μία ακόμη εβδομάδα καθώς ακόμα δεν θεωρείται 100% έτοιμος ιατρικά. Πότε μπορεί να επιστρέψει τι γίνεται με τους άλλους τραυματίες.

Για τις 2 Οκτωβρίου τρέχει ο Οικονόμου
oikonomou ideye ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H τελευταία συμμετοχή του Βαγγέλη Οικονόμου με τον Πανιώνιο σε επίσημο ματς έλαβε χώρα στις 3 Αυγούστου στον αγώνα-ρεβάνς με τη Μακάμπι στη Νέα Σμύρνη.

Εκτοτε, μετά τη βαριά θλάση, ο αρχηγός του Ιστορικού παλεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση αλλά ακόμα και 45 ημέρες δεν θεωρείται απολύτως έτοιμος ιατρικά.

Ο Ελληνας στόπερ θα δοκιμάσει μέσα στην εβδομάδα, στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη δεν θα αγωνιστεί.

Τουτέστιν, παλεύει να προλάβει τον αγώνα της 2ης Οκτωβρίου με τη Λαμία (πιθανότατα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) που θα διεξαχθεί ακριβώς δύο μήνες μετά τον τραυματισμό.

Αν πάντως δεν προλάβει ούτε αυτό το ματς, τότε η επιστροφή του πάει αυτομάτως για τα μέσα Οκτώβρη αφού μεσολαβεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Κατά τα άλλα ο Ζερόμ Γκιοατά υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο παιχνίδι των Ιωαννίνων. Άμεσα του έγινε ανάταση εντός του αγωνιστικού χώρου από το γιατρό και πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρα. Την Τρίτη τοποθετήθηκε στον ποδοσφαιριστή ειδικός νάρθηκας που του επιτρέπει να λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι Σιώπης, Ντουρμισάι, που επίσης τραυματίστηκαν στο παιχνίδι των Ιωαννίων. Ο πρώτος έχει διάστρεμμα β’ βαθμού και πλέον ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο δεύτερος έχει αιμάτωμα στην άρθρωση με διάστρεμμα α’ βαθμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK