Γκάφα με Ρόκα, χάνει τα επόμενα ματς

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά λάθος βρέθηκε ο Στάθης Ρόκας, χάνει το ματς με την ΑΕΚ ενώ κινδυνεύει να χάσει και την υπόλοιπη σεζόν. Μεγάλη ευθύνη του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Γκάφα με Ρόκα, χάνει τα επόμενα ματς

Μια σοβαρή αμέλεια του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου βάζει σε περιπέτειες τον Στάθη Ρόκα και του στερεί την δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του για τα επόμενα παιχνίδια. Ο μέσος των «κυανερύθρων» εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε στη μέση και κατόπιν της αγωγής που του έδωσε η ιατρική ομάδα του συλλόγου έκανε ένεση κορτιζόνης η οποία συγκαταλέγεται στις απαγορευμένες ουσίες.

Στον αγώνα με τη Βέροια κληρώθηκε να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ ωστόσο κανείς από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου δεν δήλωσε ότι έκανε ενέσεις κορτιζόνης προκειμένου να αντιμετωπίσει τους πόνους με αποτέλεσμα το δείγμα να βγει θετικό.

Ο παίκτης όχι μόνο παραδέχθηκε το χρήση κορτιζόνης αλλά ζήτησε να μην γίνει έλεγχος και του δεύτερου δείγματος όπως έχει δικαίωμα αφού το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Την αμέλεια της μη δήλωσης την κορτιζόνης παραδέχθηκαν και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου αλλά πλέον ήταν ήδη αργά.

Σε ανάλογες υποθέσεις κατά το παρελθόν αθλητές είχαν τιμωρηθεί και ως έξι μήνες ωστόσο η ποινή για τον παίκτη του Πανιωνίου αναμένεται να είναι μικρότερη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK